Svar på kommentar
Fikk denne kommentaren på innlegget mitt om hvordan ikke-vestlig innvandring skader Norge. Her er mitt svar.

 

Den norske stat bruker i snitt 4,1 millioner kroner per ikke-vestlige innvandrer, i følge SSB i 2013. Det skyldes blant annet at kun om lag 40 % av alle innvandrere fra Afrika og ca 50 % av innvandrere fra Asia er sysselsatt, stadig i følge SSB. Så det er ingen tvil om at dette er en svært kostbar affære. Myten om at innvandringen fra ikke-vestlige land kunne lønne seg ble altså avkreftet i 2013. 

Jeg vet ikke om du har hørt om Lafferkurven? Det er en økonomisk teori som illustrerer hvordan stater som øker skattene før eller siden vil kommet til et nivå på skattesatsene, et optimum, som er den skattesatsen som gir den optimale skatteinngangen for samfunnet vårt. Denne satsen varierer mellom land og med tid og det er også uenigheter om hvor høy den er. Men det finnes, fordi det er åpenbart at om skattesatsen lå på 100 %, ville skatteinntektene ikke være høye som de kunne ha vært om nivået var lavere. Staten tar jo alle pengene du tjener, så insentivet til å jobbe synker. Jo visst, staten sørger kanskje for at du har det du trenger, men du har jo ingen økonomisk frihet og er prisgitt byråkrater. Det er derfor kommunisme ikke fungerer. Dette er ganske basic økonomi som du selv kan Google og finne ut alt om

Når det kommer til holdninger blant mange av våre nye "landsmenn" har Pew Research gjort noen ganske urovekkende funn i holdninger og verdisyn blant muslimer. 51% av britiske muslimer vil forby homofili. Selv i Indonesia, som ofte fremholdes som et eksempel på en liberalt eller sekulært muslimsk land, vil hele 72% av muslimene implementere Sharialover. Lover basert på religion, som bryter fundamentalt med det vestlige prinsippet om at lov er basert på fornuft og kritisk tenkning, fremfor religiøse (fiktive) dogmer. Alt dette kan du selv Google og se selv.

Muslimer mener også mye om hvordan kvinner bør kle seg, Klikker du her får du se en illustrasjon fra Pew Research som forteller litt om hva muslimer ser som passende påkledning for kvinner. Det er et sørgelig syn. Når det kommer mange mennesker fra disse landene, hvor kvinner ofte holdes skjult og/eller adskilt fra menn, så byr det på utfordringer for frie norske kvinner. Ikke sant?

Mine resonnement er basert på noen grunnleggende fakta om ikke-vestlig innvandring som tydelig viser at dette er svært kostbart og kan få store økonomiske og sosiale konsekvenser, i tillegg til det åpenbare fakta at nordmenn som gruppe risikerer å bli en minoritet i sitt eget land. Det er et fundamentalt spørsmål vi alle må ta stilling til når vi gjør oss opp en mening om dette. Vil vi bli en minoritet i eget land? Det vil folk flest slett ikke. Det sier jeg uten å kunne bevise det, men jeg er helt sikker på at et flertall er enig med meg, selv om de kanskje ikke sier det. 

Eller hva sier dere? 

2 kommentarer

Ei_heks

17.07.2017 kl.00:54

Jeg synes at mange holdninger jeg møter er skremmende og jeg savner stoltheten og viljen til å verne om norsk kultur og likeverdsprinsippet. Ikke fordi jeg mener andre kulturer ikke har elementer vi med fordel kan lære av og ta til oss, men vi bør snart beskytte oss mot de negative.

dandeliongina

17.07.2017 kl.01:14

Jeg er SÅ enig med deg! Vi er vel egentlig (følelsesmessig og med redsel for å tråkke på noens tær..) allerede minoriteter i vårt eget land... Jeg føler i alle fall at det ligger knappenåler med hode ned, stort sett overalt... Vi MÅ gjøre noe, det er ingen tvil om det, problemet er bare om folk der ute tør å være ærlige, og si nøyaktig det de tenker- uten å være redde for å bli kalt rasister.. Det ER vårt land, og vi KAN si akkurat det vi mener, for vi har faktisk ytringsfrihet i Norge! DET er en ting vi ikke må glemme oppi alt dette kaoset, vi HAR ytringsfrihet, selv om VELDIG mange ikke liker det...

Skriv en ny kommentar

Maria Zähler

Maria Zähler

24, Oslo

Høyrevridd, konservativ Osloborger. Veldig stolt av landet mitt og det vi står for. Her er det ikke mye white guilt.

Kategorier

Arkiv

hits