Muslimer, slutt å sippe. Det er ikke synd på dere.

Jeg er ateist og ser ingen behov for religion, som for meg har like mye nytteverdi som eventyr eller annen skjønnlitteratur. Samtidig er jeg fullstendig klar over at jeg, som alle andre nordmenn, har en tydelig kristen kulturarv, selv om få av oss faktisk er personlig kristne. Det er noe vi bør ta vare på. Kristendommen har blitt nødt til å tilpasse seg vårt moderne samfunn. Med ytringsfrihet kom religionskritikk. Kirken ble utfordret og tvunget til liberalisering. Dermed er kristendommen slik vi kjenner den i Norge i dag, nærmest harmløs og av og til nesten litt koselig, selv for en ateist som meg. 

Da er det noe annet med islam. Ingen religion følges så bokstavelig som islam.  
Et stadig sterkere islam i Europa er den fremste trusselen for europeiske kvinner. Kom ikke til meg og snakk om islamofobi. Ikke skjem deg ut. Ordet fobi indikerer at det er noe irrasjonelt over min frykt. Hvordan kan det være irrasjonelt å frykte en ideologi som sier at kvinners ord er verdt halvparten av en manns? Hvordan kan det være irrasjonelt å frykte islam, når vi kan se rett fremfor oss hva som går igjen der islam dominerer? En norsk kvinne ble arrestert da hun meldte fra om voldtekt i Dubai. I Indonesia, som ofte dras frem av venstresiden som en liberal, muslimsk stat, ble en homofil mann pisket for noen uker siden. Vestlige feminister snakker gjerne om at vi lever i en voldtektskultur, selv om voldtektsmenn er avskydd her til lands og straffes om ugjerningen bevises. Jeg har derimot ennå til gode å høre de samme feministene snakke om den faktiske voldtektskulturen, som finnes i islam. 
For hvilken religion sier at en voldtatt kvinne må ha 4 mannlige vitner for å få gjerningspersonen dømt? I hvilken religion hadde den fremste profeten, det flotteste eksempelet til etterfølgelse for alle troende, sex med sin 9 år gamle kone? Hvilken religion hevder i stor utstrekning at kvinner (men ikke menn) må kle seg på en spesiell måte for å ikke distrahere det motsatte kjønn? Svaret er islam, islam og islam. Islam er grobunnen for reell voldtektskultur og ledende feminister bruker tiden sin på å fabrikere løgner og overdrivelser om kvinner stilling i Vesten. 

Kvinner er faktisk likestilte i Vesten. Feminister kan protestere på det, men det er ingenting i vårt samfunn menn kan gjøre, som kvinner ikke har mulighet til. Det er faktisk det likestilling er, like muligheter. I blant møter man på menn som diskriminerer kvinner eller utøver vold. Men sånn er det når vi er et samfunn bestående av individer som har fordommer, tankesett og anskuelser uavhengig av hverandre. Du vil også møte kvinner som behandler menn (eller kvinner) dårlig. Å snakke om systematisk eller institisjonalisert, patriarkalsk diskriminering av kvinner i Vesten er bare pinlig. I den islamske verden er det derimot helt på sin plass. Der mangler man selve fundamentet for likestilling, nemlig likhet for loven. Da snakker vi institusjonalisert diskriminering. 

Islamofobi finnes ikke. Det er et ord konstruert for å stilne kritikk av islam og stemple skepsis som noe på linje med homofobi eller kvinnehat. For å skremme folk fra å snakke ut og være til bry for venstresidens massemigrasjonsprosjekt. Muhammad var en brutal krigshisser og en  degenerert polyamorøs og pedofil voldtektsmann og muslimer kan ikke nevne ham uten å være nødt til å si "fred være med ham". Og vi kan ikke stille spørsmål ved det. Og attpåtil må vi venne oss til at folk i våre vestlige demokratier kan bli myrdet for noe så banalt som å ha tegnet en tegning. Vi må helt plutselig adlyde islams blasfemilover. Sier du i mot, vil de klistre merkelappen "islamofob" på deg. 
Men, islamofobi finnes som sagt ikke. Hvor rart hadde ikke vært om de som kritiserte kristendommen ble stemplet som kristenfobiske? Det er kun islam som får holde på sånn. 

Det er på tide å innse at selv om alle mennesker er like mye verdt, er ikke alle kulturer likeverdige. Æreskulturen i islam er underlegen vår moderne, vestlige kultur. Det er jo en grunn til at folk flykter fra muslimske land til Vesten, ikke sant? Våre samfunn er langt rikere, mer stabile og tryggere. På grunn av vår kultur. 
Vi må stoppe massemigrasjonen og gjøre det klart at islamske verdier ikke har noen plass i den vestlige kulturkrets. Vi har ikke en plikt til å bli flerkulturelle, vi har rett til å hevde vår nasjonale identitet. Vi må kreve å få ta vare på vår kultur og våre verdier fra Opplysningstiden. Masseinnvandring fra Afrika og Midtøsten kommer utvilsomt til å gjøre vårt samfunn mer som Afrika og Midtøsten. Vi må si nei til den radikale demografiske endringen av Europa og ja til konsensus og verdimessig homogenitet. Kun da kan vi trygge velferdssamfunnet og nasjonen for fremtiden. 

Og muslimer, slutt å sippe. Det er ikke synd på dere.


 

10 kommentarer

Ei_heks

12.07.2017 kl.21:42

WOW <3

Runar

13.07.2017 kl.01:04

Veldig bra skrevet!

Ronja Dahl

13.07.2017 kl.12:30

Helt enig!

Torunn

13.07.2017 kl.13:41

*stående applaus*

Eivind

16.07.2017 kl.09:16

Nok et glimrende innlegg! Offermentaliteten sitter svært løst i de miljøene, og relativistene ? med sin evinnelige stakkarsliggjøring og lavere forventningers rasisme ? nærer denne offermentaliteten ytterligere. Hvis ikke relativistene snart legger fra seg denne rasismen og stakkarssliggjøringen av muslimer, kommer hele det norske systemet til å bryte sammen.

Jan Andre

16.07.2017 kl.14:18

Veldig bra! Vi tenker likt.. er det mulig å annonsere på dine sider? :)

Anne

16.07.2017 kl.16:13

Veldig bra skrevet, helt enig. Tenker akkurat det samme! Syntes det er rart at flere ikke forstår dette.

Kristine

16.07.2017 kl.18:11

Utrolig bra skrevet! Så enig! :)

Ståle Ofte

16.07.2017 kl.18:56

Klar tale :-)

Bjarne Sørensen

17.07.2017 kl.08:21

Godt skrevet og du har rett i alt du sier om islam? stå på...

Skriv en ny kommentar

Maria Zähler

Maria Zähler

24, Oslo

Høyrevridd, konservativ Osloborger. Veldig stolt av landet mitt og det vi står for. Her er det ikke mye white guilt.

Kategorier

Arkiv

hits