Vestlige feminister skjønner ikke sitt eget beste

Ja, selvfølgelig vet jeg at ikke alle er like. Noen kvinner er sånn og andre er slik. Men det er ingen tvil om at de sosialistiske partiene, med deres multikulturalistiske agenda, ikke hadde hatt i nærheten av den oppslutningen de har, om ikke det var for kvinner. 

Det er først og fremst kvinner som ivrer for å slippe inn unge, mannlige asylsøkere fra kulturer der voldtekt er greit. Noen av disse kvinnene snakker også gjerne om hvor jævlige hvite menn er og hvor mye privilegier de har. Kvinner bruker liksomstatistikk for å hevde seg i diskusjoner og hevder f.eks at kvinner får lavere lønn enn menn for samme arbeid, hvilket er en løgn og en myte. En myte som det ikke krever så mye arbeid å avkrefte.

Kvinner sipper og klager over påstått undertrykkelse fra hvite menn, mens i neste øyeblikk, når den faktiske undertrykkelsen vi har importert viser seg, blir de enten helt stille eller prøver å unnskylde mennene det gjelder. Igjen, jeg vet at det finnes kvinner der ute med logisk sans og fornuften i behold. Jeg vet at det også finnes slemme norske menn. Menn som slår og voldtar. Det er likevel en vesentlig forskjell på norske menn og ikke-vestlige menn. Norske menn utøver sin undertrykkelse i det skjulte. Det norske etablissementet og folk flest har ingen sympati med menn som undertrykker kvinner. Slik er det ikke i æreskulturer fra Midtøsten og Afrika. Der sanksjoneres undertrykkelse av kvinner, sosial kontroll og overgrep, av et helt miljø. Derfor er ikke-vestlig innvandring så farlig for norske kvinner. Likevel er det norske kvinner som ønsker de velkommen i størst grad. Jeg klarer ikke å begripe det. De skjønner ikke sitt eget beste.

Det finnes ingen systematisk undertrykkelse av norske kvinner. Kvinner og menn er like for loven. Det er ingenting norske menn kan gjøre, som norske kvinner ikke kan. Vi har lik lønn for likt arbeid, menn tjener mer fordi de jobber mer. I stedet for å ta ansvar for sine egne dumme valg, legger feministene skylden på menn for sine problemer. 

I muslimske land, kan ikke en kvinne forvente å få like mye i arv som sin bror en gang. Hun kan i mange tilfeller forvente at det blir lagt halvparten så mye vekt på det hun sier, som det en mann sier, i en rettssal. Hun er en halv mann. Menn kan ha flere koner. Kvinner kan ikke ha flere menn. Og slik fortsetter det. Uten at vestlige feminister kritiserer det.

Ingen kvinner er så retarderte som svenske kvinner. De ultimate femimistiske multikulturalistene. De såkalte antirasistene som holder døren vid åpen for horder av menn fra partriarkale kulturer som ikke jobber eller har noe å bidra med. Når kvinnene oppdager at disse mennene voldtar kvinner i full offentlighet på festivaler, velger de å lage mannefrie festivaler, i stedet for å engasjere seg for å stenge grensene for disse mannlige lykkejegerne som ikke respekterer dem.

Det finnes også noen retards blant norske menn. Kristoffer Joner er et godt eksempel. Men mange menn har god logisk sans. De forstår at det ikke er økonomisk bærekraftig å slippe inn en masse mennesker vi ikke har jobber til. De forstår at det ikke vil bli særlig hyggelig for norske kvinner når gatene blir fulle av menn som ser på oss som horer.

Derfor er det viktig at norske menn stemmer i år, og stemmer på FrP, eller til nød Høyre. Og feminister, med mindre dere er enige med meg, la gjerne være å stemme og overlat valget til oss andre med fornuften i behold. Dere forstår ikke deres eget beste. 

Ha en fortreffelig dag! 

 

 

 

5 kommentarer

Ei_heks

07.07.2017 kl.13:59

I all sin mangel på det politisk korrekte..... jeg er SÅÅÅÅ enig med deg. Og som jeg har skrevet før. Den værste form for rasisme, for meg, er "de vet jo ikke bedre stakkar".

07.07.2017 kl.14:02

Bare så det er sagt, så står det i Koranen at arv skal fordeles likt. Uansett kjønn. Så det at kvinnen ikke får arv og sånt har med kultur å gjøre, ikke religion. Hvis dere bare gidder å lese dere opp det som er riktig Islam, så har det faktisk sine logiske forklaringer. Både når det gjelder at menn kan ha opp til 4 koner, at det skal til 2 kvinner som ett vitne osv. I følge Koranen er også kvinner og menn like mye verdt. Så jo, EGENTLIG kan kvinner forvente like mye arv som sine brødre. Og hvis menn får mer, så er det også logisk det. Fordi det er nettopp mennene som har som plikt å forsørge familien. Mens kvinner kan ha alle pengene sine for seg selv. Bare gidd å lese det riktige og lær dere forskjellen mellom kultur og religion. Kultur og religion er ikke det samme, så ikke bland det sammen. Jeg vet også om kristne menn som har flere koner! Men det er visst muslimer som får all skyld og er slemmingene!

07.07.2017 kl.14:06

Men jeg forstår hva mener også! Er enig i mye du skrev også!

Maria Zähler

07.07.2017 kl.14:36

Heisann. Jeg vet godt at islam har sine argumenter for å rasjonalisere undertrykkelse av kvinner. Det er bare det at jeg ikke syns det rettferdiggjør det. At det må 2 kvinner til for å erstatte en mann i retten og at menn kan ha opptil 4 koner, men ikke motsatt, vil aldri være greit i mine øyne, uansett hvor mye muslimer prøver å kontekstualisere det. Det er iaf ikke likestilling. Det at kvinner kan beholde alle penger selv og ikke er ansvarlig for familiens forsørgelse er jo heller ikke noe særlig bedre. Det er fortsatt et utrykk for veldig snevre kjønnsroller. Ellers hyggelig at du er enig i mye! :) Ha en flott dag.

07.07.2017 kl.15:18

Jeg skjønner hva du mener.

Ha en flott dag du også!

Skriv en ny kommentar

Maria Zähler

Maria Zähler

25, Oslo

Høyrevridd, konservativ Osloborger.

Kategorier

Arkiv

hits